Site icon El Triangle

Puigdemont: “Rajoy ha perdut”

Título de la imagen

Título de la imagen

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha dit des de Brussel·les que “la república catalana ha guanyat i la monarquia del 155 ha perdut”. “Rajoy ha perdut el plebiscit”, ha reblat. Puigdemont ha demanat una “rectificació” i una “restitució”: “Els presos polítics han de sortir de la presó i el Govern ha de tornar al Parlament”.

La directora de campanya de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, i el portaveu del partit, Eduard Pujol, han estat els encarregats de valorar els resultats del 21-D des de Catalunya. Enmig de crits d’alegria, de “Puigdemont president” i aplaudiments, Artadi ha assegurat que “el 155 ha quedat derrotat a les urnes”.

En les seves paraules Eduard Pujol ha reiterat que “el 155 ha quedat mort i enterrat” i que Rajoy “ha perdut les eleccions”.

Pujol ha afegit que “el resultat que hem aconseguit és una heroïcitat” i que el resultat “derrota la imposició, l’actitud i el cinisme polític que hem vist els últims mesos”. Finalment, el portaveu de Junts per Catalunya ha remarcat que “aquesta és la victòria de l’esperança”.

Exit mobile version