Què fer en cas d’atemptat?

Interior difon un manual per saber reaccionar davant d'un atac; per exemple, no fer-se el mort
Título de la imagen
Título de la imagen

Conèixer la ubicació de les sortides d’emergència, evitar manipular objectes sospitosos, fugir del lloc sense ser vist pel terrorista, amagar-se d’ell o mai fingir estar mort són alguns dels deu consells que avui llança el Ministeri de l’Interior als ciutadans per saber actuar en cas d’atemptat terrorista.

Un decàleg de mesures d’autoprotecció emeses en un vídeo d’animació de poc més de minut i mig que ja es pot veure en diferents perfils de les xarxes socials del ministeri amb l’etiqueta #QuéHacerEnUnAtentado.

“Són consells i pautes d’actuació per a la seguretat, però sense ànim de provocar alarma, tot el contrari”, ha explicat el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, en la presentació de la campanya.

La guia de consells ha estat elaborada per experts antiterroristes després d’analitzar diferents atemptats i situacions de risc perquè els ciutadans, si es veuen en alguna d’elles, sàpiguen actuar de forma correcta, ja que set de cada deu persones que pateixen una acció terrorista es bloqueja, segons Interior.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari