ERC avorta la presència de Puigdemont en el debat de TV3

JxCat va  tantejar-la via plasma, però els republicans van dir llavors que Junqueras havia de fer-ho des de la presó
Debat de La Sexta 21D

L’equip de campanya de JxCAT pretenia, segons publica avui El Confidencial, que l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, participés en el debat electoral d’aquesta nit a TV3 des de Brussel·les.

La primera intenció era que Puigdemont debatés amb la resta dels candidats des d’un plasma. La direcció de la televisió autonòmica en principi ho va veure bé però va ser des d’ERC on es va avortar aquesta iniciativa.

Els republicans van plantejar que si Puigdemont participava per satèl·lit des de la capital belga, el líder d’ERC, Oriol Junqueras, hauria de fer el mateix des de la presó d’Estremera per competir en condicions d’igualtat.

Aquesta alternativa es va descartar davant la impossibilitat que serveis penitenciaris o el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llanera autoritzessin aquest desembarcament de Junqueras en la campanya.

Portaveus de JxCAT reconeixen que sí que van fer aquesta proposta a la cadena però neguen que es retirés per la pressió dels republicans, si no que va ser descartada per la mateixa candidatura, per l’efecte estrany que produïa aquesta situació, que hagués estat del tot anòmala en un debat electoral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari