Site icon El Triangle

ERC segueix amagant Marta Rovira

rovira erc

rovira erc

ERC ha decidit enviar l’exconseller Carles Mundó al debat que tindrà lloc diumenge que ve a La Sexta en lloc de Marta Rovira, tot i que aquesta és la número dos de la candidatura i del partit i que Oriol Junqueras la va postular com presidenciable a la Generalitat.

Rovira, que va ser molt criticada després del seu cara a cara amb Inés Arrimadas, també a la Sexta, tampoc va participar dies enrere en el debat que es va celebrar a TVE. ERC va posar com excusa llavors que la secretària general del partit es trobava a la manifestació de Brussel·les, tot i que aquesta es va realitzar al llarg del matí i primeres hores de la tarda i el debat va ser a la nit.

L’economia no suporta les vies unilaterals
D’altra banda, la número dos republicana Marta Rovira ha admès avui en el fòrum de debat Primera Plan@ d’El Periódico que l’economia no suporta les vies unilaterals. Un reconeixement que crida l’atenció, més i recordant que el candidat republicà, Oriol Junqueras, era fins que el van cessar i després empresonar el conseller d’Economia de la Generalitat.

Exit mobile version