Site icon El Triangle

Apoteosi del ‘cunyadisme’

arrimadas cs

arrimadas cs

Ciutadans i el seu líder, Albert Rivera, han estat comparats pels seus antagonistes polítics amb la figura del cunyat pels seus pronunciaments públics. Les darreres hores, en el marc de la campanya electoral del 21-D, el germà del marit d’Inés Arriamadas, la candidata del partit taronja, ha decidit restringir l’accés als seus tuits després d’haver publicat i esborrat un amb què s’havia expressat fent honor a l’accepció popular i irreverent del terme cunyat.

En concret, Jordi Cima, germà de l’exdiputat convergent Xavier Cima, havia reaccionat a unes declaracions de Rivera recollides pel Huffington Post -“Ara resulta que som fatxes”- tot dient: “Ara no, jajaja!!! Ja fa temps!!!”. El seu germà Xavier, casat des del 2016 amb Arrimadas, no es va incorporar al PDECat després de la refundació de Convergència, i forma part del sector de l’antiga CiU que ha format el partit Lliures -no concorre el 21-D-, del qual l’exconseller Antoni Fernández Teixidó és la figura més coneguda.

A través del mateix compte de Twitter, segons recull ABC, Jordi Cima havia desitjat el seu germà i la cap de llista de C’s que fossin molt feliços quan van contraure matrimoni.

Exit mobile version