Descarten debat entre Rajoy i Puigdemont a Brussel·les

El català vol un cara a cara amb el president espanyol, però Méndez de Vigo l'emplaça a parlar amb Albiol
Título de la imagen

No hi haurà debat electoral entre Carles Puigdemont i Mariano Rajoy. L’expresident dela Generalitat ha demanat aquest divendres en una entrevista de ràdio a Alemanya tenir un cara a cara amb el president espanyol durant la campanya electoral del 21 de desembre.

Però el Govern no té previst aquest debat. “Amb qui ha de debatre Puigdemont és amb Xavier García Abiol, que és amb qui s’enfrontarà a les urnes”, ha indicat el ministre portaveu, Íñigo Méndez de Vigo, a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

“Puigdemont hauria de debatre amb el candidat del PP a Catalunya i aprofitar per donar explicacions sobre quines són les seves accions, unes accions secessionistes que han portat a la pèrdua de prestigi de Catalunya”, ha afegit el portaveu.

En aquesta línia es va expressar poc després des de Barcelona el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, per a qui “sembla una broma” que un candidat en unes eleccions autonòmiques pretengui debatre amb el president de l’Executiu.

La polèmica ve a tomb d’unes declaracions de Carles Puigdemont, a on es disposava a debatre amb Mariano Rajoy des de Bèlgica sobre la situació de Catalunya i buscar-hi solucions. N’ha parlat a la ràdio alemanya Deutschlandfunk, des d’on ha dit que està disposat a escoltar totes les propostes que els faci, també un pacte fiscal a la basca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari