Ciutadans li pispa Nacho Martín Blanco al PP i l’incorpora a la seva llista

PUGNES | Els fitxatxes
Ciutadans
Ciutadans

La precampanya electoral ha tingut en els últims dies un protagonista essencial: l’elaboració de les llistes. I sempre que això passa, els partits s’esforcen a fer veure que la seva és la millor, fent valer els elements més cridaners. Més enllà dels caps de cada candidatura, l’element que més atenció atrau són els fitxatges estrella, els que els partits esbomben de manera molt destacada perquè creuen que poden aportar-los més vots.

En aquesta ocasió, però, hi ha hagut un fitxatge que, més enllà de si aporta o no vots a la llista en la qual figura, s’ha revestit d’una certa aura del que en castellà dirien recochineo. Es tracta de Nacho Martín Blanco, el periodista, politòleg i tertulià estrella que ha fitxat per Ciutadans. I és que, quan el PP buscava un relleu per a Alícia Sánchez-Camacho, ja va sonar el seu nom per liderar el partit a Catalunya. Més tard, quan des de la direcció estatal dels populars van considerar que Albiol podia restar més que sumar pel seu estil tan particular, van tornar a oferir a Martín Blanco capitanejar el PP català.

En cap de les dues ocasions la cúpula de Mariano Rajoy va aconseguir implicar al polèmic tertulià en les seves files. Però ara ha entrat en acció Ciutadans (Cs). Inés Arrimadas i Albert Rivera han aconseguit que Nacho Martín Blanco vagi a les seves llistes per al 21-D i es bolqui en el projecte de Cs per a Catalunya. Al PP treien foc pels queixals en saber la notícia.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari