Els partits es preparen per evitar boicots

ÀNIMS CALENTS | Màxim control
Urna

Els esdeveniments polítics i, sobretot, l’aplicació de l’article 155 de la Constitució han precipitat la convocatòria electoral del 21 de desembre. La cita amb les urnes arriba ràpida, de sobte i en un moment de tensió política exacerbada. Això ha fet que les posicions estiguin ancorades i siguin cada cop més extremes. I a la societat es trasllada aquesta sensació en forma d’enfrontaments verbals i de demostracions públiques de rebuig mutu entre diferents tendències.

És per això que els partits estan preparant la campanya amb certa discreció, i els equips de cada candidat busquen llocs discrets, a l’aire lliure o llocs tancats però on es pugui controlar bé qui s’apropa i qui no. I és que tots, els d’una tendència i els d’una altra, temen que els radicals d’altres partits acabin perpetrant boicots que els impedeixin fer la campanya amb normalitat.

Un exabrupte un dia pot resultar fins i tot interessant per al partit que el rep, per fer del victimisme una arma més a les eleccions. Però si la cosa es repeteix, donaria una sensació de crispació i enfrontament constant allunyada de la imatge de concòrdia que tothom aparenta donar en campanya electoral.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari