Méndez de Vigo acusa Marta Rovira de mentidera

La secretaria general d'ERC diu que l'executiu de Rajoy va amenaçar d'enviar l'Exèrcit i amb morts als carrers
Título de la imagen
Título de la imagen

El portaveu del govern central, Íñigo Méndez de Vigo, ha dit que les acusacions fetes per la dirigent d’ERC, Marta Rovira, són “mentida rere mentida. El que acaben de dir és una basta faula. No té res a veure amb la realitat. Però, és al que ens estan acostumant aquests dirigents. Una mentida més. És bo que els catalans prenguin nota de les mentides d’aquests dirigents. Aquesta és una basta faula”.

La secretària general d’ERC, en declaracions a RAC1, ha assegurat que l’executiu de Mariano Rajoy “va amenaçar” a través de “fonts solvents i contrastades” amb “un escenari de violència extrema amb morts als carrers” si es tirava endavant amb la proclamació de la independència de Catalunya.

Marta Rovira ha afirmat que des de l’Estat s’advertia que “aquesta vegada no serien pilotes de goma com l’1-O” sinó “que seria molt contundent”, en mans de l’Exèrcit, i ha arribat a dir que “estaven entrant armes a Sant Climent Sescebes” on hi ha una caserna militar.

A banda de Méndez de Vigo, les paraules de Rovira han despertat la indignació del president del govern central, Mariano Rajoy, qui ha dit que les declaracions de la dirigent d’ERC són “una vergonya intolerable”. També el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha criticat les acusacions fetes per Rovira.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari