Mas demana una setmana més al Tribunal de Comptes

Ha dipositat 2,8 dels 5,25 milions que li exigeix pel 9N
Título de la imagen
Título de la imagen

L’expresident de la Generalitat Artur Mas no ha aconseguit abans del venciment del termini de pagament els 5,25 milions d’euros de multa que l’ha reclamat el Tribunal de Comptes per l’organització de la consulta del 9N del 2014.

La data límit era aquest dijous, 16 de novembre, però només ha pogut aportar 400.000 euros més, de manera que ha dipositat un total de 2,8 milions.

Els advocats del president del PDECat, això sí, han reclamat una ampliació del termini de set dies per “gestionar la presentació de garanties suficients”, sigui en forma d’aval bancari o, com a darrer recurs, amb “les taxacions dels immobles”.

Els lletrats, en aquest sentit, han anunciat que Mas i els seus exconsellers Joana Ortega, Francesc Homs i Irene Rigau, que s’enfronten col·lectivament el pagament de la fiança, han taxat els immobles de la seva propietat per si els necessitin per cobrir la fiança.

Argumenten que els 2,8 milions ja ingressats acrediten la voluntat d’assumir uns pagaments que, d’altra banda, troben injustificats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides