Jordi Sánchez, número dos de Junts per Catalunya

Lluís Corominas abandona la primera línia política
Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

Poques hores abans que els partits polítics hagin de tancar les llistes electorals amb les quals concorreran a les eleccions del pròxim 21 de desembre, es van coneixent els noms que hi seran.

Aquest és el cas del president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, que es presenta com a número dos per la circumscripció de Barcelona a la llista de Junts per Catalunya, segons TV3.

Junts per Catalunya és la marca electoral del PDECat amb la que Carles Puigdemont aspirar a ser president de la Generalitat després dels comicis del 21-D.

Jordi Sánchez es troba a la presó de Soto del Real a Madrid per ordre de la jutge de l’Audiència Nacional, Carmen Lamela, acusat de sedició pels fets que van passar el 20 de setembre a la conselleria d’Economia.

Al contrari de Sánchez, el qui no anirà a la llista de Junts per Catalunya serà Lluís Corominas que ha estat fins ara responsable del grup parlamentari de Junts pel Sí, i que també ha estat vicepresident de la cambra catalana en la darrera legislatura.

Corominas ha anunciat que “no aniré a les llistes del 21 de desembre, per tant deixo l’activitat política de primera línia, no ja com a electe sinó directe o indirectament, renuncio a qualsevol responsabilitat política a partir del 21 de desembre“.

El dirigent de Junts pel Sí està imputat pel Tribunal Suprem pels delictes de sedició, rebel·lió i malversació pel seu paper en l’aprovació de les lleis independentistes al Parlament de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides