Trapero fa feines de despatx

Interior aparta l'excap dels Mossos de les funcions operatives
Josep Lluís Trapero
Josep Lluís Trapero

El ministeri de l’Interior ha destinat al major Josep Lluís Trapero a fer funcions administratives, apartat de qualsevol tasca operativa dins del cos dels Mossos d’Esquadra.

Trapero, que manté els galons de major dels Mossos, ja fa una setmana que es troba treballant a les oficines de la policia catalana a les dependències que els Mossos tenen a la Travessera de les Corts a Barcelona.

El qui va ser el màxim comandament policial dels Mossos d’Esquadra durant el mandat de l’executiu de Carles Puigdemont va ser cessat per ordre del govern central en aplicació de l’article 155 de la Constitució i substituït pel seu segon, Ferran López.

Des del ministeri de Juan Ignacio Zoido s’ha informat que el fet d’apartar a Trapero de les funcions operatives policials respon al fet que està imputat i amb mesures cautelars.

L’excap de la policia catalana està sent investigat per un delicte de sedició per la jutge de l’Audiència Nacional, Carmen Lamela, pels fets ocorreguts el passat 20 de setembre a la conselleria d’Economia quan una multitud va impedir la sortida d’una comitiva judicial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides