Aznar a Rajoy: “dos mandats és suficient”

L'expresident del govern i del PP diu que li costa reconèixer el seu partit
Título de la imagen
Título de la imagen

José María Aznar, expresident del govern central i expresident del PP, ha afirmat que “jo crec que dos mandats són suficients, no dic que sigui una norma. La meva va ser una decisió personal de la qual no em penedeixo. D’unes altres, potser, però d’aquesta no. Cadascun té que veure el que fa i el moment històric”.

D’aquesta manera, Aznar li ha enviat un missatge al president del govern central i actual president del PP, Mariano Rajoy, qui aquest dimarts defensava que es veia amb cor de seguir al capdavant de la seva formació i liderant les llistes electorals dels populars.

L’expresident del govern central també ha llançat una altra crítica directa al seu partit del qui ha dit que no s’ha distanciat sinó que “potser s’ha distanciat el PP” d’ell, recordant que avui dia només és un afiliat des que va deixar de ser-ne el president d’honor. En aquest punt, José María Aznar ha afegit que “el PP es refunda l’any 90, i ara haig de fer esforços per reconèixer-lo“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides