El PSC no farà president ni Junqueras ni Puigdemont

Duran i Lleida assegura que el 21-D votarà la llista de Miquel Iceta
iceta desembre 16
iceta desembre 16

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que “el PSC no farà president ni Oriol Junqueras ni Carles Puigdemont, ni tampoc Artur Mas”, afegint que “com podríem posar el país de nou en mans dels quals el van portar al precipici?”.

D’aquesta manera, el líder dels socialistes catalans ha assegurat al Cicrulo Ecuestre que el socialistes no reeditarien un govern amb ERC quan ha reconegut que “aquest públic no és l’habitual dels mítings socialistes. Gent que potser no s’havia plantejat que un candidat del PSC pogués representar-los però espero merèixer el seu suport”.

Miquel Iceta ha defensat la seva candidatura per les eleccions del 21-D dient que encapçala “una llista en la qual hi ha des de democratacristians a comunistes presidits per un socialista”.

En aquest punt, Iceta ha defensat el fet “que els democratacristians que no veuen bé el matrimoni gai tinguin com a penitència un ‘president’ gai potser és suficientment generós per perdonar altres discrepàncies”.

El primer secretari del PSC ha afirmat que “som gent moderada” assegurant que “la rauxa està bé per a carnestoltes. Cal tornar al seny”.

En aquest context, l’exlíder d’Unió Democràtica i impulsor de Units per Avançar, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat que “votaré al PSC sense complexos”.

Duran i Lleida ha afegit, a Los desayunos de TVE, que el fet que Ramon Espadaler vagi a les llistes socialistes ha de servir per “reconciliar-nos entre nosaltres i amb Espanya i Europa”.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari