Rovira anuncia “un front comú”

La secretària general d'ERC s'ha reunit amb Puigdemont a Brussel·les
Título de la imagen
Título de la imagen

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha viatjat aquest dimarts a Brussel·les per mantenir una reunió amb l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i amb els exconsellers que es troben a la capital belga, als quals ha transmès el compromís dels republicans d’anar “perfectament coordinats” de cara a les eleccions del 21-d.

Anem a fer un front comú a favor de la democràcia, a favor d’acabar amb l’article 155, a favor de legitimar el que han decidit democràticament els ciutadans de Catalunya el passat 1 d’octubre”, ha dit Rovira als periodistes després de la reunió.

Rovira ha explicat a més que el motiu del seu viatge ha estat el de traçar l'”estratègia política” de cara a les eleccions del 21-D, però també l'”estratègia jurídica” davant els tribunals de Bèlgica i Espanya. Ha afegit que les eleccions són “un repte democràtic”, en què espera “obtenir legitimitat per fer el que demanen la majoria dels ciutadans catalans”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.