PDeCat, ERC i la CUP s’ofereixen a Colau

El bloc independentista fa ofertes d'estabilitat perquè BComú pugui governar en solitari
colau i trias reunio
colau i trias reunio

Després del trencament del pacte de govern de l’alcaldessa Ada Colau amb el PSC, el bloc independentista (PDeCat, ERC i la CUP) s’ha ofert per a l’estabilitat del govern de l’Ajuntament de Barcelona.

Així, el portaveu del Grup Demòcrata, Jaume Ciurana, ha assegurat aquest dilluns que estan oberts i tenen la “màxima predisposició” a parlar amb el govern de BComú, però ha reclamat a l’alcaldessa que primer materialitzi el trencament amb el PSC.

Per la seva banda, Alfred Bosch (ERC) ha reiterat el seu oferiment de donar estabilitat al govern en minoria de BComú sense entrar en l’executiu i convida a l’alcaldessa a reunir-se amb ell per fer-ho possible.

La CUP, que ja ha donat suport extern a les votacions clau de l’executiu municipal aquesta primera meitat de mandat, ofereix a Colau mà estesa per impulsar polítiques rupturistes, però avisa que si els proposa mesures continuistes només trobarà un puny tancat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides