La llista de Puigdemont serà Junts per Catalunya

La intenció del PDeCat és omplir la candidatura d'independents i alcaldes
puigdemont tv3
puigdemont tv3

Junts per Catalunya, així es dirà la candidatura que encapçalarà el president cessat, Carles Puigdemont, i que gestionarà el PDECat, si bé el partit vol que en la candidatura tinguin protagonisme els fitxatges de personalitats independents i els alcaldes per difuminar la idea partidista i intentar oferir una imatge de pluralitat.

Junts per Catalunya va ser una de les tres opcions que es van sotmetre a votació final durant el congrés constituent del partit al juliol de l’any passat i va acabar sent derrotada enfront de l’opció de Partit Demòcrata.

En aquell congrés, Puigdemont i Artur Mas van votar per Junts per Catalunya, que va caure en primera ronda.

La denominació de la candidatura ha estat registrada avui a la Junta Electoral Central com una modificació de la coalició registrada pel PDECat, que afegia la denominació Pacte Democràtic.

El nom va ser consensuat dissabte amb Puigdemont durant la visita de Marta Pascal, David Bonvehí, Artur Mas i Ferran Bel i s’ha traslladat avui a la direcció del partit.

Dimecres, el PDECat celebrarà un consell nacional per donar el vistiplau definitiu a la nova estratègia electoral de la formació, i alhora donar mans lliures a Puigdemont perquè confeccioni la seva pròpia candidatura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides