La CUP vota concórrer amb una llista “rupturista”

L'assemblea nacional ha decidit presentar-se a les "il·legítimes" eleccions amb quasi el 92% dels vots
Título de la imagen
Título de la imagen

L’assemblea nacional de la CUP ha decidit presentar-se a les eleccions del 21 de desembre per un 91,63% dels vots. La fórmula escollida ha estat una candidatura d’esquerres, independentista i “rupturista” que seria similar a la candidatura de la CUP i les organitzacions de la Crida Constituent -Endavant i Poble Lliure- que ja van fer-ho les eleccions del 27 de setembre.

Ha guanyat aquesta opció per un 64% dels vots enfront d’una llista civil sense polítics i la de participar en una coalició d’esquerres. Aquesta fórmula, però, no exclou que es puguin incorporar persones a títol individual a la candidatura del món de l’esquerra.

A l’assemblea hi han assistit 1206 persones. Els militants han contestat primer si volen que la CUP es presenti a les eleccions i, en cas que sí, com cal fer-ho.

Hi havia tres opcions: una llista civil sense polítics, una coalició d’esquerres o una aliança amb forces “independentistes” i “rupturistes” que equivaldria a una candidatura com l’actual. Ha guanyat la tercera opció enfront de la llista civil (12,59% dels suports) i la coalició d’esquerres (21,72% dels vots).

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides