Rajoy torna a Catalunya després del 155

El president del govern espanyol presenta Albiol com a candidat i apel·la al vot de "la majoria silenciada"
rajoy a segovia
rajoy a segovia

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha fet avui una crida des de Barcelona a què “la majoria silenciosa i silenciada converteixi la seva veu en vot” a les eleccions catalanes del 21D i ompli de vots les “urnes de veritat” en uns comicis que seran “nets i legals per restaurar la democràcia”.

En la seva intervenció per clausurar la presentació de Xavier García Albiol com a candidat a la Presidència de la Generalitat, Rajoy ha defensat que aquestes eleccions seran “netes i legals, amb cens, garanties d’objectivitat i transparència en el seu desenvolupament, escrutini i control”, perquè “votar és l’expressió més visible de la democràcia, però el vot ha d’anar acompanyat de garanties”.

Es tracta de la primera visita del president del Govern a Barcelona després de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides