La militància de l’ANC es rebel·la amb duresa

L'assemblea de Sants-Montjuïc critica l'actual direcció, a qui acusa d'inoperant
Título de la imagen
Título de la imagen

Dures crítiques de l’assemblea de Sants-Montjuïc de l’ANC contra l’actual direcció, encapçalat des de l’empresonament del seu president, Jordi Sànchez, pel vicepresident Agustí Alcoberro, segons revela La Vanguardia. Crítiques que també s’han deixat sentir en altres assemblees locals.

“Estem desinformats, no ens arriba la informació mínima que com a representants electes hauríem de tenir per poder transmetre als nostres socis. No ens arriben consignes d’actuació. Considerem que el secretariat nacional actual sembla inoperant“. Aquestes crítiques i d’altres formen part d’un comunicat intern que l’assemblea ha fet arribar a la direcció, i que aquesta accepta.

La militància exigeix que se la consulti “respecte a l’estratègia a seguir” el 21-D i considera que “s’està practicant una estratègia de desmobilització” per “eliminar la nostra capacitat d’incidència i de lluita”.

Les crítiques també provenen d’altres regions. Per exemple, de les assemblees de la comarca del Gironès -una vintena- que dissabte passat van acordar transmetre el seu malestar en una altra carta.

El secretariat de l’Assemblea va donar explicacions ahir per correu als seus militants, assumint les crítiques de Sants-Montjuïc, que reconeix com “dures”, però amb “fonaments”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides