Arrimadas provoca enfrontaments quan surt al carrer

CIUTADANS | La precampanya
Título de la imagen
Título de la imagen

Cs ha començat la campanya electoral. La seva candidata a la Generalitat, Inés Arrimadas, ha començat ja a fer passejades per mercats, carrers i botigues, mentre els seus acòlits reparteixen octavetes de la seva formació. Com s’acostuma a fer en aquests casos, Arrimadas atén a la premsa, convenientment convocada per difondre el bany de masses. Però aquesta campanya no és com totes. I la bel·ligerància en el missatge de Cs durant els darrers mesos aixeca odis i passions a parts iguals. Així, mentre ella atenia els periodistes enmig de la Via Júlia, simpatitzants i detractors de Cs s’escridassaven violentament, discutien, lloaven o criticaven Arrimadas, al voltant de la candidata. I és que Cs s’ha cansat de dir que el procés enfrontava els catalans, però queda clar que ells, també. I molt. I per a mostra, la Via Júlia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides