Atrapats pels seus seguidors

VAGA | Les conseqüències de les mobilitzacions
Título de la imagen
Título de la imagen

El passat dijous hi havia una vaga general convocada a Catalunya. La va impulsar un sindicat minoritari, més bolcat en el procés i en la independència que en els drets laborals dels catalans. Però al cap i a la fi, una vaga. De fet, sembla ser que el seguiment que es va fer de l’aturada va ser igualment minoritari. Però igualment cert és que els que la van secundar van fer molt soroll. I sobretot van poder tallar carrers, carreteres i vies ferroviàries fins a col·lapsar la mobilitat de Catalunya. Tothom donava per fet que aquests fet emprenyarien als no independentistes i als contraris a fer vaga. Però el que no comptaven els organitzadors era acabar rebent trucades i crítiques internes de destacats independentistes per veure’s atrapats a dins d’un AVE sense poder arrencar perquè les vies de l’estació de Sants estaven preses pels manifestats. És el que va passar quan dins del comboi que es va quedar sense poder sortir cap a Madrid era el que havia de portar a la capital espanyola diputats i dirigents de JxSí, ERC i PDeCAT, que volien acompanyar dijous els membres de la Mesa del Parlament en la seva declaració davant el Tribunal Suprem. I és que el suport a les causes són fàcils de secundar fins que topen amb els interessos dels convocants.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides