Socarrimen les portes de l’Ajuntament de l’Hospitalet

Els Mossos investiguen qui ha llançat un objecte incendiari
porta ajuntament hospitalet
porta ajuntament hospitalet

Les portes de fusta de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha aparegut parcialment cremades aquest divendres després d’un atac que fonts municipals atribueixen al llançament d’un objecte incendiari durant la passada matinada. El fum ha deixat marques també a la façana. El foc ha estat extingit per un agent de la Guàrdia Urbana amb un extintor.

L’alcaldessa de la segona ciutat en nombre d’habitants de Catalunya, Núria Marín, ha lamentat que la casa de la vila ha patit “un acte vandàlic” i ha informat que els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han endegat una investigació per trobar-ne els responsables.

En el marc del procés independentista, Marín (PSC) s’ha caracteritzat per un posicionament obertament crític amb el govern de la Generalitat que presidia Carles Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides