L’Agència del Medicament, en perill

La votació no tindrà lloc fins al 20 de novembre, però Milà i Bratislava es beneficien de la inestabilitat catalana
Sense títol
Sense títol

Milà i Bratislava han emergit per esdevenir els líders en la recta final de la carrera per fer-se amb la seu de l’Agència Europea del Medicament, que abandona Londres amb motiu del Brexit, segons informa ‘The Financial Times’. Barcelona perd així les opcions per albergar aquest macrocomplex, segons fonts diplomàtiques citades per aquest diari.

La votació per triar la guanyadora no es produirà fins al pròxim 20 de novembre, però Milà i Bratislava s’han vist beneficiada per l’onada d’inestabilitat generada just a l’altre costat de la Mediterrània, a Barcelona.

Fins a l’esclat internacional per la crisi per la independència, Barcelona era una de les aspirants amb més opcions per convertir-se amb la Ciutat Europea del Medicament.

El Mobile també perilla
Però la crisi catalana no ha afectat només a la carrera de Barcelona per ostentar aquesta seu. John Hoffman, el conseller delegat de la GSMA, organitzadora del Mobile World Congress, ha expressat de nou la seva preocupació per la situació de Catalunya i ha advertit que l’esdeveniment necessita “seguretat i estabilitat política”, de manera que es plantejaria canviar de seu el 2019 si no es pogués garantir en el futur.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides