Demòcrates es planteja anar amb ERC

El partit format pels independentistes d'Unió pregunta a les bases si es presenta al 21D amb els republicans
Antoni Castellà
Antoni Castellà

Demòcrates de Catalunya, el partit format per militants independentistes d’Unió Democràtica, que es va integrar a la llista de Junts pel Sí a les eleccions del 27S, explora ara les seves opcions per a aquesta nova convocatòria electoral del 21D i no descarta anar del bracet d’Esquerra Republicana

La formació democratacristiana -a la qual militen, entre d’altres, l’expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, o el diputat de JxSí, Antoni Castellà– es decanta preferentment per repetir una llista unitària de tots els partits independentistes. Això no obstant, davant la perspectiva que això no sigui possible, està plantejant a la militància quina opció seria la millor.

Per fer-ho, Demòcrates trasllada una pregunta a les bases sobre si, en cas de no poder integrar-se en una llista unitària, haurien d’explorar un pacte amb ERC i altres formacions més petites com MES, Avancem i altres independents, excloent, per tant, el PDeCAT.

Els militants ja estan votant via telemàtica a través del web del partit.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.