El vaivé de Sala-i-Martin

De plantejar la detenció de vaguistes que tallen el trànsit passa a lloar els que ocupen l'estació de l'AVE
tuit vaga sala martin
tuit vaga sala martin

Com l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, l’economista i referent independentista Xavier Sala-i-Martin ha reaccionat de manera molt diferent a la vaga motivada per la protesta independentista en relació amb casos precedents.

El 2012, va piular en castellà: “En estado de Derecho, ¿la policía no debería detener a quien confunde el derecho de huelga con el de tocar las pelotas cortando el tráfico?“. 

Cinc anys després, ha reaccionat així -en anglès- a l’ocupació de l’estació de l’AVE de Girona durant la protesta d’aquest dimecres: “Després de la manifestació a l’estació de tren de Girona, els manifestants han netejat abans de marxar. Això és Catalunya.”. L’economista ha rematat la piulada amb l’etiqueta #ProudToBeCatalan, “orgullós de ser català”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides