Puigdemont es retrata

L'expresident trobava "lamentable" impedir serveis durant la vaga general del 2010 però ara manifesta "orgull" pels que tallen l'AVE a Girona
puigdemont girona instagram
puigdemont girona instagram

El president de la Generalitat cessat, Carles Puigdemont, ha manifestat als seus comptes de xarxes socials parers completament oposats quant a l’afectació dels serveis de transport durant dues jornades de vaga amb set anys de diferència.

Sobre la jornada de vaga general del 29 de setembre del 2010, l’aleshores regidor a Girona i diputat al Parlament expressava: “Això dels piquets que barren el pas, que impedeixen serveis, etc, em sembla lamentable”.

En canvi, ha reaccionat a la d’aquest dimecres manifestant a Instagram: “És un orgull representar un poble amb tanta dignitat. Gràcies! #llibertatpresospolítics”. Aquest missatge acompanya un breu vídeo que mostra la munió que ha ocupat l’estació de l’AVE de Girona cantant Els Segadors.

 

És un orgull representar un poble amb tanta dignitat. Gràcies! #llibertatpresospolitics

Una publicación compartida de Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) el9 de Nov de 2017 a la(s) 12:58 PST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides