Fachin no té ofertes polítiques

L'exlíder de Podem no té previst presentar-se a les eleccions del 21-D
Albano Dante Fachin.
Albano Dante Fachin.

L’exsecretari general de Podem, Albano Dante Fachin, ha assegurat que no fitxarà per cap altra formació política i que no té ofertes de cap partit polític per entrar a alguna llista electoral de cara a les eleccions del pròxim 21-D.

Albano Dante Fachin ha fet aquestes declaracions a les portes del Tribunal Suprem on ha anat aquest dijous a donar suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els membres de la Mesa que van donar suport a les lleis que van portar a la declaració independentista.

Fachin ha dit que “el que jo no faré és fitxar per un altre partit“, afegint que “tinc 41 anys i només dos he estat diputat, i es pot viure perfectament sense ser-ho”.

L’exlíder de Podem ha declarat que una “part important” d’aquesta formació i ell mateix creuen que “hi ha una manera diferent d’encarar” les pròximes eleccions al Parlament, pel que “és molt probable” que no hi concorri.

També ha assegurat Fachin que “ni després ni abans” de presentar la seva dimissió al càrrec no va parlar amb el líder de Podemos, Pablo Iglesias, afegint que aquesta “manca de diàleg” ha estat el problema que ha generat l’enfrontament entre ell i la direcció de Podemos.

Malgrat això, Albano Dante Fachin ha assegurat que ell “pren cafè amb molta gent” i que estaria disposat a fer-ho també amb Iglesias per a “fer una lectura política” de què ha passat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides