Xavier Trias admet el trust familiar

La defensa de l'exalcalde al·lega que l'entramat el va crear el pare i que ell no en sabia res
Xavier Trias
Xavier Trias

L’exalcalde de Barcelona i actual portaveu del PDeCAT a l’ajuntament, Xavier Trias, ha reconegut a través del seu advocat l’existència del trust familiar administrat per l’entitat de banca privada RBS Coutts de Suïssa.

L’estructura ‘offshore’ lligada als Trias forma part dels Paradise Papers, una filtració de 13,4 milions de documents obtinguda pel diari alemany ‘Süddeutsche Zeitung’ i compartida amb el Consorci Internacional de periodistes d’Investigació.

Això ho va muntar el seu pare i ho va heretar la seva mare, i la veritat és que a ells no els va arribar res. Però el que passa és que no tinc proves per demostrar-ho”, ha manifestat el seu advocat en conversa telefònica amb La Sexta.

Xavier Trias no en sabia res i no va participar en res“, ha assegurat, i alhora ha afegit que “el va heretar el seu germà”. L’advocat insisteix en el fet que a l’exalcalde de Barcelona no li van explicar “perquè el seu pare i la seva mare el van voler protegir”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides