Vaguistes tallen les vies de l’AVE a Sants

La protesta s'afegeix als centenars de persones que aturen des d'aquí matí el tren d'alta velocitat a Girona
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquesta tarda un grup de joves ha ocupat les vies de l’AVE de l’estació de Sants de Barcelona. S’afegeixen així a les protestes que des d’aquí matí matenen bloquejat el tren d’alta velocitat a l’estació de Girona.

Tot ha començat aquest matí quan un grup de persones ha irromput a l’estació gironina i ha entrat massivament a la zona de vies, saltant-se un cordó de la Policia Nacional que no ha aconseguit impedir-los el pas.

El tall ha obligat a interrompre el servei en els dos sentits de la circulació i trens que tenien prevista la sortida des de les estacions de Barcelona Sants i Figueres-Vilafant cap a Girona no han pogut efectuar el seu trajecte.

A la capital catalana desenes de manifestants, principalment universitaris, han baixat a les andanes d’alta velocitat i línies regulars per interrompre la circulació de trens.

Per això, Protecció Civil ha activat la prealerta Ferrocat per invasió de les vies 1 a la 7. La circulació ha quedat interrompuda en els dos sentits de la línia d’AVE i tampoc poden circular els combois de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides