Enfrontaments entre piquets i conductors

La CUP diu que avui comença l'operació per bloquejar les fronteres
Título de la imagen
Título de la imagen

Diferents conductors que aquest matí volien arribar als seus llocs de treball o portar els fills a l’escola han acabat enfrontant-se amb més o menys intensitat amb els grups de piquets que els han barrat al pas amb la intenció de fer evident la vaga general d’aquest dimecres.

Alguns dels conductors han recriminat als agents dels Mossos d’Esquadra desplaçats on s’han fet talls de trànsit que no hagin fet res per solucionar la situació.

De fet, l’actitud dels agents de la policia catalana davant els piquets han provocat una allau de crítiques a les xarxes socials, en els que els acusen de passivitat per restablir la circulació del trànsit.

Per altra banda, l’exdiputada de la CUP, Eulàlia Reguant, ha amenaçat a través del seu compte de Twitter que avui comença una operació per bloquejar les fronteres a Catalunya.

Reguant ha piulat que “l’autoorganització dels @CDRCatOficial té propostes i iniciatives plenes de determinació i convicció. Avui comença l’#OperacióFronteres #CDREnXarxa”.

I ha redirigit la piulada al compte del Comitè de Defensa de la República que diu que “iniciem l’operació fronteres. A partir d’ara (12h) ens concentrem en talls fronterers: Ebre (AP7, Aldea), Junquera (AP7, Vilafant), Puigcerdà (N-152), Seu d’Urgell (N-145) i Ponent (A2, Alcarràs)”, afegint que “Porteu tot allò necessari per a passar hores a la carretera”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides