Cleries mossega ERC

El senador del PDECat acusa els republicans d'anteposar les seves sigles al país
cleries pdecat
cleries pdecat

Josep Carles Cleries, el portaveu del PDECat al Senat, ha escomès ERC perquè rebutja concórrer a les eleccions del pròxim 21 de desembre integrant una llista sobiranista unitària. El PDECat aposta perquè la seva llista l’encapçali Carles Puigdemont, el president destituït pel govern espanyol en virtut de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. Cleries troba que ERC es mou pels seus interessos electorals i que els anteposa als interessos del país. Les enquestes vaticinen una clara victòria d’ERC el 21-D.

D’altra banda, dos diputats de diferents bancades de la darrera legislatura s’han mostrat partidaris d’una la llista sobiranista unitària. Àngels Martínez, de Catalunya Sí Que Es Pot, de fet, ha piulat: “Estic disposada a votar una llista unitària encapçalada per Puigdemont”. El cantautor Lluís Llach, que ha estat diputat de Junts pel Sí, ha dit: “Jo també”. Martínez és una de les dirigents de Podem Catalunya que han plegat després que ho fes el darrer secretari general de la formació, Albano Dante Fachin, per les desavinences amb el líder de Podemos, Pablo Iglesias.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides