Els piquets bloquegen les vies de comunicació

Talls de trànsit i ocupacions de vies de trens provoquen col·lapses a tot Catalunya per la vaga general
Talls trànsit vaga general 8N
Talls trànsit vaga general 8N

Grups de persones que protesten per l’aplicació de l’article 155 per part del govern central a Catalunya i contra l’empresonament dels exmembres del govern de Carles Puigdemont a més dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural han bloquejat des de primera hora del matí les principals vies de trànsit de Catalunya.

Des de primera hora s’han bloquejat tant l’N-II com l’AP7 en els seus dos extrems, des de Camarles (Ebre) fins a Borrassà (Empordà), dues vies que vertebren tot el territori català de punta a punta.

Els activistes independentistes també han provocat talls a altres vies com són: A-2, B-20, B-23, B-10, B-140, C-12, C-58, C-59, LL-11, C-16, C-25, C-60, N-340, N-145, N-230, N-420, N-II i N-IIa. També hi ha hagut talls de trànsit a les principals vies d’accés a la ciutat de Barcelona que han provocat embussos importants.

Els piquets també han bloquejat les estacions de trens, com l’estació de l’AVE a Girona, cosa que ha provocat que els desplaçaments dels ciutadans hagin estat molt complicats aquest matí en aquesta jornada de vaga general convocada pel sindicat minoritari Intersindical-CSC i amb el suport de l’ANC, Òmnium i la CUP.

Els sindicats majoritaris UGT i CCOO no han secundat la vaga general però han programat diferents mobilitzacions al llarg d’aquest dimecres per mostrar el seu rebuig a què consideren les polítiques autoritàries del govern de Mariano Rajoy.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides