El TSJC avala la vaga

La patronal Foment del Treball havia presentat un recurs al·legant que l'aturada és "per motius extralaborals"
Título de la imagen
Título de la imagen

Finalment, la vaga general impulsada pel sindicat minoritari independentista Intersindical-CSC i convocada per demà, podrà celebrar-se amb l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que ha desestimat el recurs presentat per la patronal Foment del Treball.

Abans, la sala contenciosa administrativa s’havia declarat incompetent, davant la qual cosa la patronal ha tornat a presentar el recurs a la sala social.

La convocatòria, en resposta a la detenció d’exconsellers, compta amb el suport d’Òmnium, ANC i comitès i federacions de CGT, USTEC, IAC, COS i CNT, entre altres organitzacions.

Foment al·legava en el recurs presentat que la vaga es convoca “per motius extralaborals”. En canvi, Intersindical-CSC considera que la convocatòria de l’aturada general és “en resposta a la precarietat instaurada en el món laboral a través de successives reformes laborals” aprovades en els últims anys i en contra del decret del Govern central que facilita el trasllat de la seu social de les empreses.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari