Colau endureix el discurs contra el govern cessat

L'alcaldessa de Barcelona no entén que "fessin una DUI, desapareguessin i deixessin el país sol"
Título de la imagen
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha exigit aquest dissabte al Govern cessat explicacions i autocrítica “per haver enganyat i tensionat la població, i per haver creat un perjudici econòmic terrible al qual caldrà fer front” després de portar a Catalunya a una Declaració Unilateral d’Independència.

En la seva intervenció en l’assemblea que CatComú ha celebrat a Sant Adrià de Besòs, ha assegurat que la campanya per a les eleccions del 21 de desembre serà una oportunitat perquè els partits que conformaven JxSí expliquin “perquè, en comptes de convocar eleccions, van fer una DUI, van desaparèixer i van deixar el país sol i sense signar ni un decret”.

Malgrat exigir la sortida de la presó dels consellers cessats i dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, ha assegurat que cal començar a dir que hi ha hagut un Govern cessat “irresponsable que ha portat el país al desastre”.

També ha carregat contra el PSC, després de lamentar que no portin la retirada del 155 i la llibertat dels empresonats com a primer punt del seu programa electoral: “No entenc que no es demani la llibertat de companys, encara que no siguin del teu partit, per molt que siguin adversaris polítics”.

Després de l’aliança dels socialistes amb Units per Avançar, integrat per exmembres d’Unió, s’ha preguntat què pensarien Pasqual Maragall i antics socialistes d’aquestes aliances. I veu “incomprensible i injustificable que Miquel Iceta es faci ‘selfies’ amb el racista i xenòfob d’Albiol”.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari