El PDECat vol “una llista de país” per al 21-D

Pascal diu que pel seu partit "no quedarà"
marta pascal pdecat 3-11-17
marta pascal pdecat 3-11-17

El PDECat ha decidit promoure públicament l’elaboració d’“una llista de país” per les eleccions del 21 de desembre que sumi aportacions “de tots els espais polítics, de totes les sensibilitats”, ha manifestat Marta Pascal, la coordinadora general de la formació successora de Convergència.

L’objectiu, segons ha explicat, és fer front a “aquesta situació tan ferotge”, en referència a l’empresonament sense fiança dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, primer, i de la majoria dels membres govern que presidia Carles Puigdemont, posteriorment. En aquest sentit, la proposta del PDECat indica com a prioritats la llibertat, l’amnistia dels “presos polítics”, la defensa de les institucions i el nou Estat per a Catalunya.

Pel PDECat “no quedarà”, ha afegit Pascal, la qual no ha avançat cap nom que pugui encapçalar la llista que proposa, per bé que sí que ha assumit que haurien de mirar si volen en formar part els membres de l’executiu català cessat pel president espanyol Mariano Rajoy, aquells que es troben a la presó com els que es troben a Bèlgica.

Quant a les forces polítiques de la confluència que proposa, ha expressat que “no excloem ningú”: no només obre la porta a ERC i la CUP, sinó també a Catalunya en Comú, la formació d’Ada Colau i Xavier Domènech.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.