De Gispert qualifica l’Audiència Nacional de “canalles d’extrema dreta”

L'expresidenta del Parlament diu que l'empresonament dels exmembres de la Generalitat és un "judici sumaríssim"
de gispert
de gispert

Núria de Gispert, qui va ser presidenta del Parlament de Catalunya com a militant d’Unió Democràtica, ha dit als membres de l’Audiència Nacional que “sou uns canalles d’extrema dreta”.

De Gispert ha fet aquesta piulada després que la jutge Carmen Lamela dictés ahir presó per a l’exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i per a altres set exconsellers catalans acusats de rebel·lió, sedició i malversació.

L’expresidenta del Parlament també ha qualificat als membres de l’Audiència Nacional de “roïns”, perquè considera que han sotmès als exmembres de l’executiu de Carles Puigdemont a un “judici sumaríssim” del “Govern legítim de Catalunya.

L’exmilitant d’Unió Democràtica que ara milita a Demòcrates de Catalunya, escissió independentista del partit demòcrata cristià, ha enviat també un missatge de suport als empresonats i als altres exconsellers que estan a Bèlgica amb l’expresident català, Carles Puigdemont, en què els diu que: “som amb vosaltres i amb les vostres famílies. Estem atordits, desolats, tristos i indignats”.

Anteriorment i també a Twitter, De Gispert havia publicat: “Magistrat Barrientos, president del TSJC, quants anys fa que vius i treballes a Catalunya? Ets un desconegut i un sense arrels”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides