La Comissió Europea no comenta la presó dels exconsellers

El portaveu comunitari, Johannes Bahrke, diu que "és un afer intern" d'Espanya
Título de la imagen
Título de la imagen

La Comissió Europea no ha entrat a valorar els empresonaments de vuit exconsellers del Govern de la Generalitat, dictada per la jutge de l’Audiència Nacional, Carmen Lamela.

El portaveu de la comissió, Johannes Bahrke, que estava de portaveu de guàrdia aquest dijous festiu a la institució, ha afirmat que l’ordre de presó contra l’exvicepresident català, Oriol Junqueras, i els altres set exconsellers del Govern de Carles Puigdemont “és un afer intern” d’Espanya i ha mostrat el “respecte” de la institució europea pel dret constitucional espanyol, en una resposta telefònica a l’ACN.

Bahrke, anteriorment i en resposta per correu electrònic s’ha adreçat a les darreres declaracions del president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, afirmant que “ja sap quina és la posició de la Comissió, no hi ha necessitat que jo repeteixi el que ja ha dit el president una vegada rere l’altra, recentment a la Guaiana francesa i en les seves entrevistes amb la premsa portuguesa”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.