Millo assegura que respectaran els resultats del 21D

El delegat del Govern ha fet de portaveu del Consell de Ministres i ha respost les declaracions de Puigdemont
Sense títol
Sense títol

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha comparegut aquest vespre per informar de la reunió del Consell de Ministres. Millo, a part d’anunciar tràmits sobre la convocatòria de les eleccions del 21 de desembre, ha anunciat que l’Executiu central ha suprimit tres organismes vinculats amb l’autogovern i ha cessat els delegats territorials que la Generalitat tenia.

Els organismes suprimits són: la Secretaria per al Desenvolupament de l’Autogovern, l’Oficina per a la Millora de les Institucions d’Autogovern, i la Comissió interdepartamental sobre l’autogovern. També ha cessat el director de l’Institut d’Estudis de l’autogovern, Carles Viver Pi-Sunyer.

En relació a les declaracions de Carles Puigdemont des de Brussel·les, Enric Millo ha respost: “Resulta xocant que sigui precisament l’únic president que ha tingut la Generalitat que ha vulnerat la democràcia el que vingui a demanar si la resta respectarà els resultats de les eleccions”. Pel delegat és “obvi” que es respectaran els resultats electorals del 21D.

Millo ha assenyalat també que el més important de la compareixença d’avui de Carles Puigdemont des de Brussel·les ha estat el reconeixement que el president de la Generalitat cessat ha fet de les eleccions del 21D.

Preguntat per si creu que Puigdemont es presentarà a la declaració davant la jutge: “Crec que és una norma bàsica per a tots els ciutadans; confio que com qualsevol altre ciutadà vagi a col·laborar amb la justícia”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides