La Guàrdia Civil entra a comissaries dels Mossos per l’1-O

Els agents busquen comunicacions
mossos esquadra
mossos esquadra

Agents de la Guàrdia Civil s’han personat a diverses comissaries dels Mossos d’Esquadra aquest dimarts al matí amb l’objectiu d’obtenir gravacions corresponents a la jornada de l’1 d’octubre, quan la Generalitat va organitzar un referèndum sobre la independència de Catalunya desobeint el Tribunal Constitucional.

Les actuacions tenen lloc a la seu central dels Mossos, ubicada a Sabadell i a les sales de comandament de Girona, Manresa, Sant Feliu de Llobregat, Granollers i Tortosa. Segons El Mundo, els agents de la Guàrdia Civil també s’han presentat a la comissaria de la plaça Espanya de Barcelona.

L’operació s’emmarca en les indagacions endegades per l’Audiència Nacional sobre la presumpta inacció dels Mossos amb relació a l’1-O.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides