Arrimadas busca un pacte dels constitucionalistes

La líder de Ciutadans demana a PP i PSC un acord previ a les eleccions del 21D per donar suport a la llista més votada
Inés Arrimadas, cap de l'oposició al Parlament
Inés Arrimadas, cap de l'oposició al Parlament

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimades, s’ha dirigit als partits constitucionalistes, especialment al PP i al PSC, perquè s’adhereixin a un acord “previ” al 21-D pel qual es comprometin a donar suport a la llista més votada en els comicis.

També l’hi ha demanat al partit de Pablo Iglesias, tot i que en aquest moment “els senyors de Podem a Catalunya estan al mateix lloc que estaven, al costat de Puigdemont, Junqueras i Forcadell”, ha dit en una roda de premsa a la seu d’Alcalá després de la reunió de l’Executiva Permanent de Ciutadans.

Una reunió en la qual, entre altres coses, s’ha constituït el comitè electoral per a la campanya de les eleccions del 21 de desembre, de manera que Ciutadans es posa en marxa per “sortir a guanyar” en una cita electoral que Arrimades considera “crucial i històrica” a Catalunya després del desafiament secessionista.

Creu que el 21-D hi ha una oportunitat “d’or” per derrotar el nacionalisme per primer cop a Catalunya com així diuen les enquestes que estan apareixent, però ha insistit que només serà possible guanyar als independentistes si la resta de forces constitucionalistes “són capaços de sumar”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides