Els Mossos denunciaran els ‘consellers’ que no deixin els despatxos

El ministre Zoido es reuneix amb el nou major Ferran López i li ordena que "compleixi la llei"
Título de la imagen
Título de la imagen

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha comunicat al nou cap de Mossos d’Esquadra, Ferran López, que les seves ordres són “que es compleixi la Llei, la Constitució i l’Estatut”, i que el seu desig i la seva obligació són “arribar com més aviat a la normalitat a Catalunya” de cara a les eleccions autonòmiques.

Zoido ha rebut aquest matí al Ministeri al nou responsable de la policia autonòmica, nomenat per Interior dissabte passat després del cessament de Josep Lluís Trapero, investigat per sedició com a suposat responsable de la inacció del cos l’1-O.

D’altra banda, la policia catalana també ha rebut instruccions sobre com procedir si els consellers cessats s’aferren als seus respectius despatxos. En aquest cas, els Mossos els denunciaran.

La policia té instruccions d’acompanyar els ‘consellers’ per recollir les seves pertinences, però més enllà d’aquest gest, l’ordre diu que han d’abandonar els despatxos, i en cas de no fer-ho Zoido adverteix que “poden incórrer en figures delictives”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides