Forcadell admet la dissolució del Parlament

La presidenta de la cambra desconvoca la reunió de la Mesa prevista per aquest dimarts
forcadell tV3
forcadell tV3

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha desconvocat la reunió la Mesa prevista per demà dimarts en assumir que la cambra catalana s’ha dissolt a partir de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

La reunió s’havia convocat abans que el president del govern central, Mariano Rajoy, donés per dissolt el Parlament aquest dissabte i convoqués eleccions autonòmiques catalanes pel pròxim 21 de desembre.

Carme Forcadell segueix sent presidenta del Parlament, segons el reglament de la cambra, fins que se celebrin les eleccions, cosa que li permet seguir en funcions i convocar la Mesa de la Diputació permanent però no convocar la Mesa ordinària.

La Diputació permanent està formada per 23 diputats que representen proporcionalment els 135 diputats que han estat en actiu fins a la dissolució de la cambra.

La presidenta ha arribat aquest dilluns al matí al seu despatx del Parlament després que el govern central decidís dissoldre la cambra catalana a partir de l’aplicació del 155.

Forcadell ha enviat un missatge a les xarxes socials en el que es pot llegir “seguim treballant“, al costat d’un vídeo en què apareix arribant al Parlament.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari