Manifestació a favor de la unitat d’Espanya

Societat Civil Catalana ha celebrat una multitudinària mobilització amb la presència d'Arrimadas, Iceta i Albiol
Título de la imagen
Título de la imagen

Societat Civil Catalana (SCC) ha celebrat aquest diumenge una manifestació al passeig de Gràcia de Barcelona per defensar la unitat d’Espanya i rebutjar la declaració d’independència.

Segons els convocants de la manifestació, 1.100.000 persones s’han donat cita en els carrers aquest matí de diumenge.

‘Tots som Catalunya. Per la convivència, seny!’ és el lema de la manifestació, que ha sortit de la cruïlla del passeig de Gràcia amb el carrer Diputació fins a arribar a Gran Via.

La iniciativa ha comptat amb el suport de Ciutadans, PSC i PP. Pels socialistes han assistit els màxims líders del partit: el primer secretari, Miquel Iceta; la número dos i alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i el secretari d’Organització, Salvador Illa.

Xavier García Albiol, el president del PPC, encapçala la representació popular a la marxa, a la qual també ha acudit el delegat del Govern, Enric Millo, la ministre de Sanitat Dolors Montserrat i la diputada del Parlament, Andrea Levy.

La fins ara cap de l’oposició, Inés Arrimadas, ha representat a Ciutadans en la mobilització per la unitat d’Espanya. També hi ha assistit el líder del partit, Albert Rivera.

L’entitat ja va convocar una gran manifestació a Barcelona el 8 d’octubre i, segons xifres de l’organització, va comptar amb la participació de prop d’un milió de persones, 350.000 segons la Guàrdia Urbana.

SCC no acata en cap cas la declaració independentista i espera que el Govern espanyol “restableixi com més aviat l’ordre constitucional i estatutari en benefici del conjunt dels catalans”.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari