Picada d’ull de Junqueras a Podem

El vicepresident cessat avisa, en els pròxims dies s'hauran de prendre decisions "que no seran fàcils d'entendre"
junqueras 1-O
junqueras 1-O

El líder d’Esquerra Republicana (ERC), Oriol Junqueras ha avisat, que en els pròxims dies el Govern haurà de “prendre decisions” i que “no sempre seran fàcils d’entendre”. Reconeix que hi haurà “moments d’incertesa, de dubtes o contradiccions” entre el que volen aconseguir i el camí per obtenir-lo.

En aquest context, Junqueras, en un article d’opinió signat a El Punt Avui, titulat ‘En el camí que ens queda per recórrer’, deixa les portes obertes a participar en les eleccions del pròxim 21-D: “No tenim una altra opció que seguir endavant, acumular forces, seguir carregant-nos de raons sense renunciar mai a les urnes per validar la República, i preparant, al mateix temps, uns futurs comicis que han de ser claus en l’assentament d’aquesta República”.

El vicepresident cessat parla de la importància de “teixir aliances sòlides” i comparteix amb el líder de Podem, Albano Dante Fachín, la voluntat de construir “una estratègia compartida”, alhora que li agraeix el seu “compromís inequívoc amb la llibertat i la justícia”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides