Puigdemont: “Només el Parlament em pot cessar”

El president destituït compareix i demana una "oposició democràtica" a l'aplicació del 155
Título de la imagen
Título de la imagen

El president cessat del Govern, Carles Puigdemont, no es dóna per destituït, tot i que ha evitat expressar clarament si acata les mesures del Governespanyol incloses en l’article 155 que ja publica el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) i que inclouen el seu cessament, el dels consellers del Govern, ni la convocatòria d’eleccions autonòmiques a Catalunya per al 21 de desembre.

Puigdemont s’ha limitat a reclamar una “oposició democràtica” a l’aplicació del 155 en un missatge gravat aquest matí des de Girona, on resideix. D’aquesta forma no es confirmen tampoc les informacions aparegudes aquest matí en què s’apuntava que estaria preparant la convocatòria d’unes eleccions constituents després de la proclamació de la república aprovada aquest divendres al Parlament per Junts pel Sí (JxSí) i la CUP.

El ja expresident segons el BOE, ha volgut traslladar un missatge de “paciència, perseverança i perspectiva” davant les pròximes hores perquè “la nostra voluntat és seguir treballant per complir els mandats democràtics”, ha dit.

El dirigent ha reclamat una vegada i una altra no abandonar mai una “conducta cívica i pacífica”, perquè “no tenim ni volem la raó de la força”. I “us ho demano perquè seguirem treballant per construir un país lliure”, ha tancat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides