Les filtracions a TV3 i el ridícul de Govern

AMIGUISME | Descoordinació a Palau
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

Les filtracions a TV3 procedents dels despatxos del Govern, la Presidència i el Palau de la Generalitat, són un clàssic entre el periodisme polític. És ben conegut per tothom, que les úniques exclusives que sap aconseguir la televisió pública d’aquest país són les que per la via més directa arriben als despatxos dels directius de la cadena des de les altes esferes del Consell Executiu. Una feinada, vaja. Però de vegades, això acaba jugant en contra de la pròpia institució. I és que la setmana passada es va arribat a donar el cas que, mentre TV3 assegurava en directe que el president, Carles Puigdemont, compareixeria en una estona al Palau –com així va ser-, els propis treballadors del departament de Comunicació del Govern estaven fent fora del Palau a tots els periodistes afirmant-los que no hi hauria res. Van fer un ridícul estrepitós.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides