Últim tren abans del 155

El termini per presentar esmenes al Senat s'amplia fins a les 15 h.
puigdemont 26 oct 17
puigdemont 26 oct 17

El marge perquè els executius català i espanyol assoleixin un pacte que doni lloc a la convocatòria d’eleccions a Catalunya i eviti els efectes que tindria l’aplicació de l’article 155 de la Constitució sobre les institucions catalanes encara no s’ha exhaurit aquest divendres, quan s’han de votar al Senat les mesures proposades pel govern espanyol sobre Catalunya.

De fet, s’ha ampliat el termini per presentar canvis de darrera hora al ple de la Cambra Alta sobre l’aprovació de l’article 155: s’exhauria a les 9.30 hores i s’estén ara fins a les 15 hores d’aquesta tarda, una nova hora límit que podria variar depenent de com es desenvolupi la sessió, avança El País.

L’exministra Carmen Calvo, que ha negociat amb el govern de Rajoy l’aplicació del 155, ha expressat a la Cadena SER que “Puigdemont encara pot convocar eleccions i sortiríem d’aquesta situació”. Els socialistes han aconseguit que el Senat, on el PP és àmpliament majoritari, s’avingui a modular una aplicació d’aquest article en espera d’un acord de darrera hora. 

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari