Cs presumeix de col·lar gent seva a la TV sensacionalista

Título de la imagen
Título de la imagen

Alguns programes de televisió han agafat per costum aplicar a la informació política la lògica sensacionalista que fins ara utilitzaven en els successos. Això ha fet que determinades franges estiguin farcides de testimonis explicant històries sobre com els afecta el procés, i que són venuts com si fossin una malaltia terminal. Però de tant buscar sota les pedres, alguns s’han quedat sense originalitat. És el cas del programa matinal que una catalana presenta a un canal estatal. Va mostrar tres estudiants suposadament sense vincles polítics que asseguraven haver patit atacs i discriminació a les universitats catalanes per no ser independentistes. Les xarxes van detectar que una d’elles havia estat ja testimoni anteriorment, com una suposada doble llicenciada sense feina. I a més a una altra la van trobar fotografiant-se amb Societat Civil Catalana (SCC). Les estudiants i el programa van negar la major vehementment. Però Cs els va espatllar l’invent. Per voler ser més que ningú, va convidar les tres noies a reunir-se amb ells al Parlament, les van passejar per davant la premsa i van penjar fotos amb elles a Twitter. I tot sense adonar-se que una d’elles parlava amb un diputat de sopar amb uns amics tots junts i que totes venien de la mà de gent que lluïa carpetes de SCC.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari