El món troba a faltar Puigdemont

Título de la imagen
Título de la imagen

Alguna cosa passa al president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Amb el procés d’independència penjant d’un fil, els partits sobiranistes pressionant-lo, i l’Estat assetjant per tots costats, va estar la setmana passada tan desaparegut que la premsa estrangera que habita aquests dies a Barcelona i els corresponsals estrangers no entenien res. Els periodistes catalans potser ja estan acostumats –com els de tot l’Estat- que un polític quan veu problemes, el primer que fa és amagar-se. Però a fora de les nostres fronteres, no entenen com algú com Puigdemont, amb la que ha muntat i la que li estan fent, no està dia sí i dia també fent rodes de premsa, actes i compareixences públiques per explicar-se i fer valer la seva posició. De fet, el moment més cridaner va ser quan els líder de l’ANC i Òmnium, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart van ser empresonats a Madrid. No només no va sortir en roda de premsa al dia següent sinó que ni tan sols se’l va veure a la concentració amb espelmes que es va organitzar per demanar el seu alliberament. “Està malalt? O ja s’ha exiliat“, va arribar a preguntar un periodista portuguès.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari